dilluns, 22 de febrer de 2021

Tercera setmana de febrer

Bon dia families! Aquesta setmana les Potetes Blanques han fet molta feina!!

Primer de tot, un company és un any més gros! Enhorabona súper Oscar!!! Cuidau no et pegui un mos el tauró😱😜.Hem tingut tres exposicions més de llibres! Quins súper lectors tenim a classe!!!


Iván amb Pell d’ase


Daria amb El llapis eixeritElena amb Hugo i Marta estan amb els seus avis
Hem introduït els nombres fins al 50!! Realitzant la família del 40 amb grafia numèrica i escritura!!! A més a més han fet un joc d'ordenar els nombres que han fet a la primera, tant comptant cap endavant com endarrere, SÚPERRR!!!

Per part de les llengües hem continuat amb dictats i lectures breus amb preguntes (algunes també amb audio a la pissarra per comprensió oral).

Per la banda de socials hem acabat els continguts dels Paisatges de les Illes Balears, amb la contaminació i amb els éssers vius (plantes) !! Són uns cracks! Sabien els continguts abans d'avançar amb el powerpoint!!!👏👏. 
Finalment per la part artística i física, hem realitzat cartells amb consells per cuidar la Terra, hem continuat amb jocs de desplaçaments, i hem seguit unes notes musicals amb percussió corporal!Fins aquí aquesta setmana!! SALUTACIONSS!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari